Debrief:
In het examen gaan we een korte animatie maken van 30 tot 60 seconde in een eigen stijl op basis van een casus. Het examen is opgedeeld in 3 delen en 8 dagdelen. In deel 1 casus kiezen, debrief schrijven en concepten en storyboard maken en hier een go op krijgen voor begin animatie. Deel 2 is het maken van de animatie, Tussendoor feedback vragen en goed letten op storytelling en animatie principes. Deel 3 animatie zo goed als af, laatste feedback verwerken en het complete proces in een zip bestand zetten, presentatie geven. 
Onderzoek
Ik ben veel naar oude newgrounds animaties gaan kijken, deze vind ik altijd mooi om te zien en ik haal er veel inspiratie uit, OneyNG en Psychicpebbles, en vooral James Lee. Ze vertellen vaak hele verhalen in een korte tijd , meestal onder de 3 miniuten. Ik ben gaan kijken naar wat voor shots er worden gebruikt om bepaalde dingen over te brengen en hoe ze atmosfeer creëren, dit wordt vaak met hele zware shading gedaan. Ik wil in mijn animatie veel overdreven bewegingen verwerken en goed letten op secundaire animaties, ook wil ik stretch en squash en smear frames gebruiken.
Storyboard
Reflectie
Ik vind het jammer dat ik de animatie niet verder af gekregen heb, ik had graag kleur, shading en muziek toegevoegd om een sterkere atmosfeer te creëren. De animatie nam meer tijd in beslag dan ik verwacht had. Ik ben toch blij met het eind resultaat, er waren een aantal ingewikkelde bewegingen en als die lukte gaf dat een heel fijn gevoel en ik hoop dat ik het verhaal goed over heb kunnen brengen.
Animatie Examen P8
Published:

Owner

Animatie Examen P8

Published: